Lagu Batak

Tentang : Artis, Pencipta, Musisi, Produser, Penikmat, Syair

Koor Ama Syalom

with 43 comments

Koor Ama Syalom - HKBP Taman Mini

Koor Ama Syalom - HKBP Taman Mini

Written by lagubatak

October 17, 2008 at 2:24 am

43 Responses

Subscribe to comments with RSS.

  1. Horas amang, saya Mangoloi Nainggolan. Saya coba cari teks koor Jahowa tuu siparmahan au, tapi blm dapat amang. Kalau bisa, tolong dikirim lewat e-mail amang baik pdf atau jpg. E-mail saya lona.keren@gmail.com
    Kalau ada yang versi satb, tapi kalau nggak ada t1t2b1b2 juga nggak papa.
    Mauliate godang!

    M. Nainggolan

    March 4, 2014 at 12:27 pm

    • Horas amang , ahu Regen Sihombing sian HKBP Pendidikan Medan, mangido tolong jo amang, kirim amang ma jo partitur koor MARHITE MUDARNA dohot BINSAN DIUDUT tu email regen_sihombing@yahoo.com. mauliate amang

      Regen Sihombing

      March 6, 2014 at 6:52 am

  2. syalom.molo boi dikirim jo koor ama tu alamat email on

    jonnes doloksaribu

    February 10, 2014 at 5:05 pm

    • Horas amang..alamat email mhn di kirim. mlt

      Parta Timbo Sinambela

      February 21, 2014 at 1:42 am

  3. Syalom, perkenalkan nama sya Novel Pangaribuan, asal dari lampung..
    Siang ini dirumah sedang memutar cd koor ama Syalom, lagunya enak2..
    Boleh minta syairnya?
    Oh yah, saya berasal dr greja HKBP Braja emas, Way Jepara Lampung Timur, jika ada Waktu, saya sangt berharap para amang boleh berkuncjung kemari, Greja yg sangat kecil, hanya 15 KK, jemaat bercampur jawa juga..
    Terimakasih, syalom

    novelia Romauly Pangaribuan

    November 10, 2013 at 6:28 am

  4. Shalom jala horas ma, Amang Parta Timbo Sinambela.
    On ma padua halihonahu, B.P. Panggabean, mewakili punguan koor ama HKBP di Batam mangido hami asa tongoshon Amang jo nian partitur koor “Marhite mudarna” (I Have A Dream) ala nunga tung leleng hu lului hami on dope dapot di situs “www.lagubatak.wordpress.com” laho pinarsiajaran di punguan koor nami. Molo boi tolong tu alamat email nami ma ditongoshon, ima: brutuspbp@yahoo.co.id. Mauliate godang ma di hamu, Amang. Sai lam tu maju na ma pelayanan koor Ama di HKBP Taman Mini nang HKBP Taman Mini pe. Horas ma. Tuhan berkati.

    • Mohon maaf pada sahabat kami. Saya sudah lama tidak mengunjungi blog ini sehingga apa yang sahabat2 inginkan tidak segera didapatkan. Saya akan segera kirim………..Mauliate

      Parta Timbo Sinambela

      January 20, 2014 at 4:26 pm

  5. Syaloom……….Tolong jolo amang kirim hamu teks koor ‘MARHITE MUDARNA dht BINSAN DI UDUT’ tu email n.tambunan@ymail.com. mauliate.

    n.tambunan@ymail.com

    October 14, 2013 at 5:39 am

  6. Syloom…….tolong jo amang kiriim hamu teks koor ‘MARHITE MUDARNA dht ‘BINSAN DI UDUT’ tu email on.n.tambunan@ymail.com mauliate.
    Sian ahu.N.TAMBUNAN

    N.TAMBUNAN

    October 14, 2013 at 5:32 am

    • tu angka amanta parende Ama Syalom :
      asa e-mail hamu jo amang teks ni endeta “Bisan di Udut” asa boi diparsiajari hami, mauliate godang.
      simarmatajuniara@yahoo.co.id

      Juniara Simarmata

      December 17, 2013 at 1:09 am

  7. syalom…. amang minta tolong di bagi dong teks koor nya buat kami pelajari. terima kasih amang. tuhan berkati.

    ratna

    May 13, 2013 at 6:48 am

  8. Syaloom ….! Appara doli, boido dikirim teks koor muna, asa boi hulatih hami di Punguan Koor Ama – I HKBP Bethesda P. Mandala Medan. Alamat : PT PLN (Persero) UPT Medan, Jl. Listrik No. 12, Kode Pos : 20112. Mauliate Appara doli………… GBU. Tks

    Eikop Tua Sihotang

    May 2, 2013 at 3:45 am

  9. Syalom amang, ini aku mega
    amang aku boleh minta partitur lagu atau hanya lirik lagu saja dari lagu putri sion versi bahasa batak buat koor sekolah minggu
    terima kasih.tuhan berkati

    Mega lestari

    September 16, 2012 at 2:32 pm

  10. syalom :)

    amang tolong jo kirim teks koor *marhite mudarna*
    asa hupelajari hamijo amang di greja HKI sipahutar, tolong jo da amang
    on email hu tison.simanjuntak@yahoo.co.id
    mauliate parjolo amang
    GBU

    son hose simanjuntak

    September 12, 2012 at 2:27 am

  11. oras Amang,
    Nunga mansai leleng hudiori lagu-lagu koor adaptasi, songon naung diendehonmuna . Minta tolong tongos hamu jolo partitur ni teks koor Ama na semangat” i, asa boi tong huguruhon hami di garejanta HKBP dumai.
    Jumolo ma hupasahat hami mauliate godang.
    kirim hamu tu email on da amang:
    bincardositumorang@yahoo.com

    Bincardo

    August 24, 2012 at 12:59 pm

  12. horas bah….boi do hami minta partitur ala lae asa dikirimkon melalui email ta francelaursinaga@yahoo.com. Sai dipasupasu Tuhantai ma hita saluhutna.Amen.

    frans l. sinaga

    July 24, 2012 at 1:00 pm

  13. Syalom
    Horas ito. Ito tolong dong kirim teks koor buat punguan ina
    Mauliate

    nainggolan

    July 6, 2012 at 2:22 pm

  14. Shalom di hamu, Amang.
    Ahu, B.P. Panggabean, mewakili punguan koor ama HKBP di Batam mangido ma hami asa tongoshon hamu jo nian partitur koor “Marhite mudarna” (I Have A Dream) molo boi dohot Score musiknya ala nunga leleng hu diori hami on dope dapot nami laho pinarsiajaran di punguan koor nami. Molo boi tu alamat email ma ditongoshon i ma: brutuspbp@yahoo.co.id. Mauliate godang ma di hamu, Amang. Sai lam tu maju na ma pelayanan koor Ama di HKBP Taman Mini nang HKBP Taman Mini pe. Horas ma.

    • Dame dohot parhorason na sian Tuhanta ma di hita.
      Mauliate godang ma, Amang…ai nunga be sahat tu hami partitur koor Ama ” Marhite Mudar-Na” (I Have A dream). Digandai Jhwh ma di Amang sekeluarga hahipason nang pasupasu songoni nang di sudena anggota punguan koor Ama Syalom – TMII.
      Immanuel.

      Brutus Partahanbosi Panggabean

      March 6, 2014 at 12:24 pm

  15. Horas kami minta tolong untuk teks lagu Koor “Jahowa tutu siparmahan au”Kalau ada yang punya atas saran dan bantuanya kami ucapkan terima kasih Tuhan memberkati amin

    Robben Panggabean

    November 25, 2011 at 2:28 pm

  16. Syaloom,

    Boi do hami mangido partitur koor Ama a.l :
    1. TANGIANG
    2. JOLMA NA MURA MATAPOR
    3. Lagu Natal
    Asa hami guruhon di gereja nami, di sude haradeon amang jumolo hupasahat hami mauliate
    Horas

    TPA.Hutabarat

    September 29, 2011 at 3:08 am

  17. Horas Amang,
    Nunga mansai leleng hudiori lagu-lagu koor adaptasi, songon naung diendehonmuna . Minta tolong tongos hamu jolo partitur ni ende “Marhite MudarNa”, asa boi tong huguruhon hami di garejanta HKBP Cimahi.
    Jumolo ma hupasahat hami mauliate godang.
    tabe,
    Johnson Sitorus
    Komplek Bukit Permata Cimahi Blok F1/36 Cimahi 40552 Jabar

    Johnson Sitorus

    August 15, 2011 at 7:50 am

  18. Syalommm…!!
    Horas…sai hipas-hipas jala tontong di ramoti Tuhanta ma hita saluhut na…
    tulang/amang boru,, tolong jo kirimhon teks koor na sesuai laho diendehon angka naposo bulung i…
    molo boi nian dipangido hami angka koor na bersemangat i…
    tarsongon lagu ARBAB,, alai anggo ARBAB nga adong be di hami…
    nion do alamta email na tulang…
    ( minta.anak@gmail.com ) manang.. ( batakkers.ang@gmail.com )….
    mauliate godang ma tu pengurus…

    Anggiat Tambun

    July 29, 2011 at 1:30 am

  19. horas diabang sinambela, setahu saya koor ama syalom ini kan pelayanan pujiannya kan sungguh luar biasa, baik itu melalui pelayanan di gereja maupun pelayanannya melalui Compact Disk. nah usul ini bang, supaya lebih perpect lagi pelayanannya tolonglah koor2x nya di download diwebsite ini. supaya kita juga kebagian untuk menyanyikannya.

    B Maruli Manullang

    May 31, 2011 at 4:40 am

    • Saya setuju dengan appara saya, karena kalau ada beberapa orang yg minta dikirimkan teks koor, mungkin memakan biaya juga, tetapi kalau di upload disini, saya rasa sangat bermanfaat sekali, dan tidak memakan biaya.

      Syaloom….

      Valentinus Naibaho

      May 31, 2011 at 11:44 am

      • Oke ma di angka Cs nami parende ama dohot angka dongan namangalehon rohana di Huria ni Tuhanta, hu upload hami pe angka pangidoan muna i alai sabar ma jo hamu ! mauliate Horas…………..!

        parta timbo sinambela

        June 4, 2011 at 3:37 am

    • mhn dikirim alamat email… tks

      Parta Timbo Sinambela

      January 27, 2014 at 6:01 am

  20. Horas ma dihamu sude,

    Molo hubereng gambar na diginjang on, amang tahe, tabo nai molo boi songoni hami ninna roha, alana hami Punguan Koor Ama Judika HKBP Resort Martoba Medan Distrik X Medan-Aceh, sipata mumbang lonong do hami, alana hurang kompak do hami, mungkin adong do pengaruh koor nadiboan hami hurang tabo manang na holan i do torus….
    Jadi molo boi pangidoan tu halak amang, lehon hamu jo teks koor na tabo diendehon, na mungkin boi menggugah roha ni hami be asa lam rajin mangguruhon koor i.
    Songoni ma pinasahat tu hamu angka amang…. Semoga Lam tu majuna koor mu na. GBU. Mauliate.
    Horas…
    Horas…
    Horas…

    NB : Molo bersedia do halak amang mangkirim Teks koor i, tolong ma dikirim tu alamat

    PT. Daya Muda Agung (Up.Bp.Valentinus Naibaho)
    Jl. Sei Padang No.141
    Medan 20123

    Valentinus Naibaho

    May 31, 2011 at 3:23 am

  21. Syalom, horas amang….

    Boleh gak saya minta partitur koor berjudul “TANGIANG” yg di cd itu?? yg dikirim inang M.Simorangkir kemaren berjudul “JOLMA NA MURA MATAPOR” tidak sama, ada beberapa perbedaan… tolong ya amang…. Mauliate…

    Andriko Siahaan

    May 25, 2011 at 3:40 am

    • akan kami bicarakan dengan pengurus mudah2an dapat segera kami kirim. tks

      parta timbo sinambela

      May 25, 2011 at 5:18 am

      • ok, kami tunggu amang…. salam buat lae Hutapea par langgam 2… Mauliate…. Gbu

        Andriko Siahaan

        May 28, 2011 at 11:29 am

  22. All the best for choir HKBP Taman Mini Indonesia Indah.

    simon robinson hutagalung

    May 2, 2011 at 6:55 am

  23. Ahu nasian Koor Ama HKBP Padangsiandomang ress Nauli Danohorbo Kec. Garoga Tap. Utara, mangido tolong to akka dongan parende ama, asa bahen hami jolo amanng aka teks ni koor, asa adong guruhonon nami akka nadihuta-huta an. Tolong ma jolo amang da..!

    HASUDUNGAN SINAGA

    December 13, 2010 at 11:27 am

  24. saya mewakili dari punguan koor ama sion HKBP di Pekanbaru, kami membutuhkan teks koor & musiknya (Marhite mudarna) tersebut diatas untuk kami pelajari, tolong jo amang, mauliate

    R.Simanjuntak

    March 16, 2010 at 2:49 am

    • Horas di punguan Ama Pekanbaru ..!
      Ala godang do na mangido dikirim teks koor i, hucoba hami pe mangkatahon di punguan nami asa pengurus ma na marurusan tusi…Mauliate

      parta timbo sinambela

      May 20, 2011 at 6:51 am

  25. Saya membutuhkan partitur lagu koor lagu diatas (marhite mudarna) untuk dilatihkan pada paduan suara gereja GKI di jogya.
    terima kasih untuk bantuannya.

    Debby

    February 4, 2010 at 6:58 am

    • klo lah boleh saya minta tolong untuk mengirimkan Teks KOOR lagu2 rohani gereja untuk boleh dilatih dan dinyanyikan di Gereja saya.

      Syalom and GBU

      nuryanti sitinjak

      May 11, 2011 at 4:12 am

      • Untuk ito Nuryanti Sitinjak …! untuk keinginan ito akan kami coba bicarakan dgn pengurus dan tolong kirim alamat pengiriman teks koor…. Mauliate

        parta timbo sinambela

        May 20, 2011 at 6:48 am

    • Syaloom …! untuk permintaan ito akan kami bicarakan dengan pengurus …. mudah2an dapat cepat terkirim. Tks.

      parta timbo sinambela

      May 20, 2011 at 6:54 am

      • Bagi sahabat2 kami yang menginginkan partitur Koor Ama Syaloom, mohon mengirimkan alamat email. Mauliate

        Parta Timbo Sinambela

        January 20, 2014 at 5:10 pm

      • Dame dohot parhorason na sian Tuhanta ma di hita.
        Mauliate godang ma, Amang…ai nunga be sahat tu hami partitur koor Ama ” Marhite Mudar-Na” (I Have A dream). Digandai Jhwh ma di Amang sekeluarga hahipason nang pasupasu songoni nang di sudena anggota punguan koor Ama Syalom – TMII.
        Immanuel.

        Brutus P.B. Panggabean

        March 7, 2014 at 1:29 pm


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 62 other followers

%d bloggers like this: